Termeni si conditii

Vizitarea si folosirea serviiilor pe site-ul www.oamenicuora.ro, numit in continuare “site”, “site-ul/ului”,  implica acceptarea Conditiilor de utilizare ce vor fi detaliate mai jos. Pentru folosirea in bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a Termenilor si Conditiilor.

Ne rezervam dreptul de a efectua modificari ale acestor Termeni si Conditii precum si orice modificari site-ului www.oamenicuora.ro fara o notificare prealabila. Accesand pagina Termeni si Conditii, puteti citi intotdeauna cea mai recenta versiune a acestor prevederi.

OamenicuOra.ro este un website de anunturi, orientat catre servicii, unde persoanele fizice sau companiile pot sa posteze anunturi cu serviciile ce le presteaza.. Toate serviciile site-ului sunt GRATUITE.

Pentru a putea utiliza serviiile de pe site, trebuie sa introduceti datele dumneavoastra pe website-ul nostru.In utilizarea serviciului, declarati ca veti furniza informatii reale, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra.

In situatia in care consideram ca aceasta obligatie a fost incalcata, ne rezervam dreptul de a va bloca  accesul la utilizarea serviciului, pe perioada determinata sau nedeterminata, fara nicio notificare prealabila.

Orice persoane care expediaza in orice mod informatii ori materiale catre acest site isi asuma obligatia de a nu prejudicia in nici un mod drepturile pe care o terta persoana le-ar putea invoca in legatura cu materialele si informatiile transmise in orice mod catre site.

Incalcarea in orice fel a acestei obligatii nu poate angaja in nici un mod raspunderea site-ului, a proprietarilor sau a administratorilor acestuia, ci numai raspunderea persoanelor ce au postat respectivele informatii.

Orice firma poate sa creeze unul sau mai multe conturi, cu conditia ca acestea si continutul acestora sa fie din domenii diferite.

Design-ul, bazele de date si continutul OamenicuOra.ro sunt proprietatea OamenicuOra.ro. Informatiile si continutul postat de terte parti (companii si persoane fizice) este proprietatea acestora, responsabilitatea asupra acestor informatii revenindu-le in intregime, OamenicuOra.ro fiind exonerat de raspunderea cu privire la aceste informatii.

Este interzisa publicare anunturilor sau a altor informatii :

- care incalca orice fel de drepturi inclusiv drepturile de autor, care sunt imorale, ilegale sau au caracter defaimator impotriva unui individ sau a unei organizatii

- care au continut destinat exclusiv adultilor, care ofera servicii sexuale, escorte sau matrimoniale

- care sunt referitoare la jocurile de noroc, cazinouri sau pariuri

- care au ca scop comercializarea sau se refera la alcool, tutun sau droguri

- care au ca scop comercializarea lucrarilor de licenta si referatelor pentru studenti/elevi

- care au continut referitor la pirateria informatica sau spart de coduri

- care se refera la violenta sau comert cu arme sau munitie

- care se refera la vanzarea sau cumpararea de organe sau parti ale corpului

- care fac reclama site-urilor de castiguri online rapide

 

De asemenea este interzisa publicarea anunturilor de tip SPAM ( repetarea unu anunt aproape identic ), a anunturilor fara descriere clara, sau cu descriere vaga a unui produs sau serviciu sau care pot induce in eroare vizitatorii, anunturile de acest tip fiind sterse fara un prealabil avertisment si blocarea publicarii altor anunturi de catre utilizatorul in cauza.

In cazul in care ati gasit informatii pe site care incalca vreuna din regulile de mai sus sunteti rugat sa trimiteti un mail la office@oamenicuora.ro pentru a permite adiminstratorilor sa ia masurile de rigoare.

Administratorii site-ului pot sa stearga, suspende sau elimine din sistem orice anunt, ,cont de firma sau alte informatii in orice moment daca considera ca este necesar, fara a da explicatii. De asemenea poate sa blocheze accesul la website sau la o parte a acestuia.

Accesul la contul dumneavoastra se face pe baza unei parole. Va recomandam sa nu dezvaluiti niciodata parola dumneavoastra nimanui. Echipa OamenicuOra.ro nu va cere niciodata aceasta parola.

Deoarece nici o informatie transmisa si stocata pe internet nu poate fi garantata 100%, site-ul nu poate garanta securitatea informatiilor transmise catre si de la noi. Noi facem tot posibilul ca aceste informatii sa fie cat mai securizate.

Informatiile despre preturi,si servicii sunt oferite de terte parti si doar pentru informare. OamenicuOra.ro nu garanteaza acuratetea informatiilor si nu este raspunzator pentru nici o eroare, omisiune sau intarzieri, nici pentru orice neintelegeri sau pierderi datorita acestor informatii.

Conectare cu Facebook

Butonul Conectare cu Facebook este folosit pentru autentificare sau inregistrare fara a mai fi nevoit sa completati numele si adresa de mail. Practic, se realizeaza validarea identitatii de catre Facebook. Prin click pe Conectare cu Facebook ne acordati accesul numai la numele dvs. si adresa dvs. de mail asa cum le-ati inregistrat pe Facebook. Noi nu vom dezvalui adresa dvs. de mail tertilor si o folosim doar pentru autentificare. De asemena pe aceasta adresa de mail va vom trimite mesajele primite(daca ati adaugat anunturi), raspunsuri(daca ai pus o intrebare sau ati trimis un mesaj altui utilizator) sau notificari privind anunturi noi(daca v-ati abonat).

Recenzii

Sunteti de acord ca persoanele (clientii) care v-au solicitat serviciile prin intermediul OamenicuOra.ro sa poata acorda o nota si un comentariu firmei dvs. si produsului comandat. Acestea vor aparea pe paginile prezentarii produsului si firmei.

Anunturi prestari servicii si cautare servicii

Anunturile de prestare servicii si de cautare servicii trimise prin intermediul OamenicuOra.ro au caracter pur informativ si nu genereaza obligatii pentru niciuna din parti. Prestarea serviciului devine reala numai dupa ce este confirmata de vanzator (cumparatorul primeste un raspuns de la vanzator) si este stabilit modul de plata si alte detalii, ea supunandu-se in acest caz termenilor si conditiilor vanzatorului, respectiv legislatiei in vigoare.

Dvs. sunteti singurul responsabil pentru continutul mesajelor si anunturilor dvs. si sunteti de acord sa exonerati OamenicuOra.ro de orice raspundere cu privire la aceastea. De asemenea sunteti de acord sa despagubiti OamenicuOra.ro de orice paguba, costuri sau limitari de profit care apar ca urmare a actiunilor dumneavoastra.

Sunteti de acord sa exonerati de raspundere OamenicuOra.ro pentru orice actiuni judiciare sau extrajudiciare si sa acoperiti cheltuielile de judecata si orice alte cheltuieli care ar putea sa apara ca urmare a incalcarii de catre dvs. a clauzelor prezentelor Termeni si Conditii.

OamenicuOra.ro isi rezerva dreptul sa schimbe termenii si conditiile, fara notificare si fara indeplinirea unor alte formalitati, acestia fiind acceptati tacit de catre dumneavoastra. De asemenea aveti obligatia sa revizuiti cat mai des acesti termeni.

Stergerea Contului

Dupa autentificare in meniul "Contul Meu" aveti posibilitatea de a "Sterge Contul" prin apasarea butonului cu acest nume. Stergerea conturilor create se realizeaza prin inactivarea contului, prin aceasta modalitate clientul devine inactiv si indisponibil pentru a se autentifica din nou. Ne mentinem dreptul de a pastra informatia prezentata pe pagina de catre clienti pentru a pastra functionarea optima a paginii si de a depista eventuale actiuni frauduloase chiar si retroactiv.

Puteti sa ne solicitati stergerea contului prin trimiterea unui mesaj pe adresa de e-mail: confidentialitate@oamenicuora.ro

Contact

Pentru a ne contacta accesati sectiunea Contact sau sa ne scrieti un email pe adresa info@oamenicuora.ro

Vrei sa contribui?

impartaseste-ne opiniile tale privind functionalitatea platformei! Intrebarile, ideile si feedback-ul tau conteaza pentru noi!

Trimite mesaj

NEWSLETTER SIGNUP

Vrei sa aflii primul despre o munca noua?

Datele dumneavoastra sunt folosite cu confidentialitate.
AUTENTIFICARE CREEAZA CONT NOU

Datele sunt folosite cu confidentialitate.

×
CONT NOU AI DEJA CONT?
Toate campurile sunt obligatorii, parola se genereaza automat.
Profilul si restul informatiilor se va adauga dupa acest pas.

prin inregistrare sunt de acord cu Termenii si conditiile

x
Ai uitat parola?
×

Go up

Adauga anunt
Pentru a adauga un anunt trebuie sa fii inregistrat!
 Adauga anunt cu profesia ta

 Adauga anunt cautare servicii
x
+


Folosim cookies deoarece ne dorim sa iti oferim cea mai buna experienta online. Informatiile culese prin intermediul cookie-urilor sunt anonime, insa fara acestea, experienta ta online pe site-ul nostru ar fi semnificativ mai slaba. Mai multe informatii gasesti aici .