Lucrări electrice de calitate


Adaugat in data de: 2022-01-25 de catre Marin Sorin

Marin Sorin

PRAHOVA

REPARATII ELECTRICE...

TARIF: Negociabil
 
CONTACTEAZA
   Ofer servicii de reparații a instalațiilor electrice cât si de realizarea acestora la preturi avantajoase!
Taguri: Calitatea instalației electrice
Vizualizat de 218 ori

Profesionisti similari :

Electrician Baia Mare // Inclusiv testare PRAM

Electrician baia mare // inclusiv testare pram

Claudiu Vultur | MARAMURES | Reparatii Electrice...

Executam instalatii electrice interioare sau exterioare, bransamente aeriene sau subterane, pentru constructii civile sau industriale. Avand o autorizatie ANRE de a lucra in retele de pana la 0,4 KV putem realiza instalatii noi interioare sau exterioare, bransamente aeriene sau subterane, inlocui instalatii deja existente, modifica tablouri electrice, instala prize, corpuri de iluminat sau chiar si efectua teste PRAM oriunde in Baia-Mare sau imprejurimi. Inlocuire instalatie veche De obicei se preteaza cel mai bine apartamentelor vechi unde inlocuim de la A la Z instalatia, instalam tablou nou de sigurante, corpuri de iluminat sau prize. Testare PRAM Suntem autorizati de catre ANRE sa executam verificari si buletine PRAM necesare ISU / SSM / ITEM / ISCIR. Circuite Suplimentare In cazul unor consumatori mari, realizam circuite total separate din tablou pentru a ne asigura de functionarea corecta a electrocasnicelor. Aparataje si corpuri de iluminat Lucram cu aparataje de la cei mai mari producatori, Gewiss, Schneider, Legrand, ABB, Siemens inclusiv cu gamele de top ale producatorilor. Mai multe detalii pe http://electrician-baia-mare.ro

Detalii

Reparatii instalatii electrice

Reparatii instalatii electrice

Petre Mihai | BUCURESTI | Reparatii Electrice...

ELECTRICIAN CU EXPERIENTA,EXECUT LUCRARI ELECTRICE DE ORICE FEL. MONTEZ TABLOURI ELECTRICE CU SIGURANTE AUTOMATE,PRIZE,INTRERUPATOARE,LAMPI,APLICE,SPOTURI,ETC. REPAR INSTALATII ELECTRICE DEFECTE,SCHIMB INSTALATII VECHI,EXECUT INSTALATII NOI LA VILE,CASE,APARTAMENTE,MAGAZINE,FIRME.TOATE LA PRETURI REZONABILE. PENTRU DETALII APELATI LA NR.0769983535.MIHAI.

Detalii

Trimite mesaj:


Vrei sa contribui?

impartaseste-ne opiniile tale privind functionalitatea platformei! Intrebarile, ideile si feedback-ul tau conteaza pentru noi!

Trimite mesaj

NEWSLETTER SIGNUP

Vrei sa aflii primul despre o munca noua?

Datele dumneavoastra sunt folosite cu confidentialitate.
AUTENTIFICARE CREEAZA CONT NOU

Datele sunt folosite cu confidentialitate.

×
CONT NOU AI DEJA CONT?
Toate campurile sunt obligatorii, parola se genereaza automat.
Profilul si restul informatiilor se va adauga dupa acest pas.

prin inregistrare sunt de acord cu Termenii si conditiile

x
Ai uitat parola?
×

Go up

Adauga anunt
Pentru a adauga un anunt trebuie sa fii inregistrat!
 Adauga anunt cu profesia ta

 Adauga anunt cautare servicii
x
+


Folosim cookies deoarece ne dorim sa iti oferim cea mai buna experienta online. Informatiile culese prin intermediul cookie-urilor sunt anonime, insa fara acestea, experienta ta online pe site-ul nostru ar fi semnificativ mai slaba. Mai multe informatii gasesti aici .