Meditatii - Germana - pe SKYPE - adulti si copii


Adaugat in data de: 2016-04-24 de catre Herman Daniela

Herman Daniela

TIMIS

INVATAMANT

TARIF: 30 Ron
 
CONTACTEAZA
   Etinica germana cu vasta experienta pedagogica ,55 ani , membra a Forumului Democrat al Germanilor Banat , pregatesc adulti si ofer suport in vederea angajarii in strainatate.( Nivel A1,la C1- Inclusiv pe SKYPE ) .Rezultate notabile in 8 saptamani. Sedinta de 2 ore - 60 Ron ( 30 Ron / ora ).Am urmat training-uri in Germania - Hochschule Hannover - referitoare la moduri contemporane de predare a Limbii Germane . Deutsch als Fremdsprache .Colaborez cu Institutul Goethe - din cadrul Centrului Cultural German - Timisoara
Taguri: Meditatii Germana
Vizualizat de 1411 ori

Profesionisti similari :

ofer ore de chitara canto si pian

Ofer ore de chitara canto si pian

alin | BUCURESTI | Invatamant

Ofer ore de chitara pian si canto muzica usoara la domiciliul clientilor pentru toate categoriile de varsta de la incepatori pana la medii cei interesati ma pot contacta la nr de tel:0727608045.

Detalii

Meditatii limbi straine

Meditatii limbi straine

| BUCURESTI | Invatamant

Studierea limbii engleze poate deveni o placere! Ofer meditatii la limba engleza elevilor sau adultilor care vor sa isi imbunatateasca abilitatile lingvistice. Am o experienta de peste 5 ani si detin si certificare psiho-pedagogica din partea Facultatii de Psihologie. Meditatiile se desfasoara la domiciliul meu, insa ma pot deplasa si la domiciliul elevului contra-cost. Pretul unei sedinte este de 45 lei/h ( pentru 2 ore 80 lei). Mai multe detalii referitoare la metodele de predare pot oferi la nr de tel. 0743457464

Detalii

Trimite mesaj:


Vrei sa contribui?

impartaseste-ne opiniile tale privind functionalitatea platformei! Intrebarile, ideile si feedback-ul tau conteaza pentru noi!

Trimite mesaj

NEWSLETTER SIGNUP

Vrei sa aflii primul despre o munca noua?

Datele dumneavoastra sunt folosite cu confidentialitate.
AUTENTIFICARE CREEAZA CONT NOU

Datele sunt folosite cu confidentialitate.

×
CONT NOU AI DEJA CONT?
Toate campurile sunt obligatorii, parola se genereaza automat.
Profilul si restul informatiilor se va adauga dupa acest pas.

prin inregistrare sunt de acord cu Termenii si conditiile

x
Ai uitat parola?
×

Go up

Adauga anunt
Pentru a adauga un anunt trebuie sa fii inregistrat!
 Adauga anunt cu profesia ta

 Adauga anunt cautare servicii
x
+


Folosim cookies deoarece ne dorim sa iti oferim cea mai buna experienta online. Informatiile culese prin intermediul cookie-urilor sunt anonime, insa fara acestea, experienta ta online pe site-ul nostru ar fi semnificativ mai slaba. Mai multe informatii gasesti aici .