PROFESIONISTI IN MUZICA

Pagina (1 din 1) total 7 gasite:

Ofer meditatii de chitara, pian, canto si vioara

Ofer meditatii de chitara, pian, canto si vioara

Alexandru Nicolae | BUCURESTI | Muzica

Inscrie-te si achizioneaza un abonament de 8 sedinte ( 400 lei ) la instrumentul preferat in perioada 9-15 Octombrie 2017 si beneficiezi de 2 LECTII BONUS! Scoala de Muzica GAN`s Music se adreseaza persoanelor care doresc sa cunoasca tainele muzicii intr-un mediu cald, prietenos, indiferent de varsta sau de nivel. Fiecare persoana are posibilitatea sa isi cultive gustul pentru arta si sa aprofundeze notiunile deja existente, prin cursuri interactive care starnesc repede interes. Cursurile de pian sunt concepute si adaptate in conformitate cu varsta fiecarui cursant si cu aptitudinile si nivelul muzical al fiecaruia. La cursul de pian vei parcurge mai multi pasi care presupun pozitia corecta in fata pianului, notiuni de baza de teoria muzicii si alcatuirea de intervale si acorduri muzicale. Vei invata piese cu grade diferite de dificultate din repertoriul clasic sau modern. Cursurile de chitara se desfasoara individual. Vei invata notiuni de baza in folosirea chitarii, intretinerea acesteia si reglarea in functie de stilul muzical si tehnica abordate. Vei invata sa construiesti acorduri in toate pozitiile si sa construiesti solo-uri. Fie ca alegi sa inveti chitara clasica, folk, jazz, blues sau rock, vei invata sa creezi si sa imbunatatesti tonul chitarii, dobandind cunostinte legate de procesarea sunetului de chitara. In cadrul lectiilor de canto se vor invata: tehnica vocala, dictie respiratie, intonatie, frazare, agilitate, prezenta scenica si miscare. Se va dezvolta de asemenea auzul muzical. Exercitiile vocale si tehnicile de respiratie predate au rolul de a crea lejeritate in cantat, de a-ti proteja corzile vocale si aparatul respirator si de a te ajuta sa dezvolti o intonatie corecta. La cursurile de canto vei avea parte de o pregatire tehnica, dar si de notiuni ce tin de miscare scenica, tehnica de microfon si atitudine muzicala.

Detalii

cursuri de canto

Cursuri de canto

cristi | BUCURESTI | Muzica

Profesor cu referinte si artist instrumentist predau cursuri de canto clasic,pop rock, pentru orice nivel. Sedintele constau in dezvoltarea auzului muzical,abordarea unui repertoriu adecvat cursantului,elemente de respiratie,dicitie,frazare si intonatie.Rog seriozitate.

Detalii

Lectii pian si chitara incepatori

Lectii pian si chitara incepatori

Sorin Alexandru Sontea | BUCURESTI | Muzica

Lectii pian/claviaturi si chitara incepatori, Studio - Cartier Tineretului, Sincai/Mega Image, sau la domiciliul elevului. Muzica moderna (folk, rock, blues etc.) Profesionalism, experienta si rabdare. Rezultate rapide.

Detalii

Lectii ,cursuri ,meditatii canto / vioara

Lectii ,cursuri ,meditatii canto / vioara

laura | BUCURESTI | Muzica

Prof .Ciorei Laura canto /vioara Absolventa a Facultatii de Arta “Ovidius “ Constanta anul 2009 Studiaz vioara de la varsta de 6 ani ,absolvind Liceul de Arta - Regina Maria din Constanta. Inca de la 2 ani am pasit pe ritmurile muzicii . Provin dintr-o familie de muzicieni, tatal dirijor , mama pianista . In anul 2009 obtin licenta la clasa de canto clasic din cadrul Facultatii “Ovidius” Constanta. Absolventa a modulului psihopedagogic ,experienta in predare de 6 ani de zile. Am sustinut spectacole si concerte : - Pe scena Teatrului Național de Operă și Balet "Oleg Danovski" Constanta in opera “ O noapte furtunoasa “ de – Paul Constantinescu – rolul Vetei - Membra a trupei “Los nuevos Mariachis “ - vioara – voce 2012 -2014 - In present - joc in spectacolul “ Amadeus “ - rolul Caterina Cavalieri – voce si vioara - In prezent membra a trupei Duo String Café – sustinand recitaluri incepand cu 2015 OFER cursuri de : canto (muzica usoara, musical-uri, clasica) / vioara , ptr TOATE VARSTELE, NIVEL: INCEPATORI, INTERMEDIAR, AVANSATI. Cursurile de canto se desfasoara intr-un studio musical , echipat cu microfon , statie la Clubul de muzica SOL , sau la domiciliul cursantului . Pret – 50 Ron / 1 h ( pe saptamana)

Detalii

Sonorizari evenimente:

Sonorizari evenimente:

Lucian Udrea | ARAD | Muzica

* Sonorizări evenimente diverse, sistem sonorizare + DJ (Nunti, Serbări, Absolviri, Prezentări, Showroom, Lansări de produs, etc) * Lumini dinamice * Lumini arhitecturale * Artificii vulcani (artificii de interior, fără fum fără miros) Oferim servicii de calitate cu echipamente profesionale.

Detalii

DJ-la nunta botez etc.

Dj-la nunta botez etc.

DJROLYY | COVASNA | Muzica

Accsept petreceri nunti si orce evenimente la pret negociabil

Detalii

Dj la nunte si orce petreceri

Dj la nunte si orce petreceri

DJROLYY | COVASNA | Muzica

Sunt Dj caut petreceri sau orce evenimente ....pretul este negociabil

Detalii

Vrei sa contribui?

impartaseste-ne opiniile tale privind functionalitatea platformei! Intrebarile, ideile si feedback-ul tau conteaza pentru noi!

Trimite mesaj

NEWSLETTER SIGNUP

Vrei sa aflii primul despre o munca noua?

Datele dumneavoastra sunt folosite cu confidentialitate.
AUTENTIFICARE CREEAZA CONT NOU

Datele sunt folosite cu confidentialitate.

×
CONT NOU AI DEJA CONT?
Toate campurile sunt obligatorii, parola se genereaza automat.
Profilul si restul informatiilor se va adauga dupa acest pas.

prin inregistrare sunt de acord cu Termenii si conditiile

x
Ai uitat parola?
×

Go up

Adauga anunt
Pentru a adauga un anunt trebuie sa fii inregistrat!
 Adauga anunt cu profesia ta

 Adauga anunt cautare servicii
x
+


Folosim cookies deoarece ne dorim sa iti oferim cea mai buna experienta online. Informatiile culese prin intermediul cookie-urilor sunt anonime, insa fara acestea, experienta ta online pe site-ul nostru ar fi semnificativ mai slaba. Mai multe informatii gasesti aici .