PROFESIONISTI IN AUTO TRANSPORT

Pagina (1 din 1) total 14 gasite:

Cursuri/lectii de condus

Cursuri/lectii de condus

Marius | BUCURESTI | Auto Transport

Instructor auto categorie B, persoana calma, empatica, cu bun simt. Detin permis auto din 2010. Ofer sedinte de conducere persoanelor care au permis de conducere si nu se simt increzatoare sa infrunte traficul urban din cauza lipsei de experienta, pauza mare in conducerea autovehiculelor sau lipsa increderii in conducerea acestora. Sedintele se pot efectua cu masina marca Volskwagen, cutie manuala, sau cu masina cursantului, dobandind astfel deprinderi si priceperi direct pe masina personala. Preturi incepand de la 70 ron. Pentru pachete care cuprind mai multe ore/sedinte de condus, se ofera discount. We can do this in English too.

Detalii

Transport privat

Transport privat

Marius | BUCURESTI | Auto Transport

Transport persoane/bagaje in toata țara. Transportul se face cu auto marca Volskwagen, cu optiuni de confort sporit pentru o calatorie sigura si relaxanta. Autoturismul este spatios, cu portbagaj mai mult decat incapator. Numarul optim de pasageri, pentru o calatorie foarte placuta este de 3 + sofer, dar exista posibilitatea si de 4 + sofer/masina. Sunt o persoana calma, empatica, cu un nivel ridicat de asertivitate. Experienta in condus de peste 10 ani. I also speak English.

Detalii

cumparam fier vechi calorifere cupru aluminiu baterii hartie iasi 0755318887

Achizitionam fier vechi, tabla, sarma, fonta, otel, calorifere, cazi, aragaze, elemente caroserie, utilaje, NEFEROASE:cupru, aluminiu, bronz si alama, plumb, inox, radiatoare, acumulatori auto, cabluri de cupru cu izolatie. Asiguram transport si incarcare numai in Iasi si maxim 25/30 km in judet. Plata se face pe loc. Dezafectam hale, garaje, utilaje, taiem piese mari cu autogenul. Dispunem de camion cu macara. Depozit in Iasi, str. Aurel Vlaicu. tel. 0755 318 887

Detalii

Transport colete

Transport colete

Stan Tiberiu | BUCURESTI | Auto Transport

Transport colete toata tara 5kg si 50 kg dimensiune maxima 1 metru cub . 10lei kg pe 100 Km 0775285573

Detalii

Prestări servici cu camioane dotate cu macara si basculabile.

Prestări servici cu camioane dotate cu macara si basculabile.

Samiola claudiu | ARAD | Auto Transport

Transporturi cu descărcare gratuită cu macara,săpături,demolări etc.

Detalii

Sofer cat B

Sofer cat b

Baciu Bogdan | BIHOR | Auto Transport

Caut job Sofer cat B intern in jud Oradea sau distributie in judetul Bihor sau NATIONAL

Detalii

Transport marfa ,mobila,debarasez moloz,mutari ect cu duba 3,5T

Transport Marfa ,mobila,debarasez moloz(100 Roni) debarasez mobila (profesional in demontat - montat) fac mutari,transport orice la orice ora atat saptamanal cat si sfarsitul de saptamana preturi rezonabile (depinde ce i de facut) in oras transportul e 60 roni in afara localitati 2 roni km(depinde de km) cer si ofer seriozitate.scaunele din spate sunt dezmontabile

Detalii

Transport mobila

Transport mobila

Marius | BUCURESTI | Auto Transport

Transport mobila,moloz etc in bucuresti si provincie.Preturi avantajoase.

Detalii

Tractari auto (autoturisme, buz-uri, utilaje agricole etc)

Tractari auto (autoturisme, buz-uri, utilaje agricole etc)

Chirtop Ciprian | SIBIU | Auto Transport

Tractez orice masina oriunde si oricum ar fi.(autoturisme, microbuze, utilaje agricole etc) preturile sunt negociabile si incep cu 60 lei/oras, si 1.8/km in afara localitatii. eliberez bon fiscal, factura

Detalii

Transport marfa cu duba de 3.5 tone

Transport marfa cu duba de 3.5 tone

Chirtop Ciprian | SIBIU | Auto Transport

Transport marfa, moloz, etc. Preturi avantajoase, de la 40 lei. Detalii la telefon

Detalii

transport persoane in orice judet cu masina personala sau cu a dumneavoastra

Pot fi șoferul dumneavoastră pentru o ora sau nelimitat, fac deplasare în orice județ, localitatea cu mașina mea sau cu a dumneavoastră, experienta,cu orice masina, seriozitate, pot pleca la orice ora

Detalii

Instructor moto

Instructor moto

Sadulescu Alin | ARGES | Auto Transport

Scoala de soferi categoriile AM, A1, A2, A si B la care vei avea parte de pregatire teoretica si practica in conditii de maxima siguranta si profesionalism. Formarea cursantilor nu presupune doar obtinerea permisului de conducere astfel incat elevii vor trece prin probe speciale ce ajuta la deprinderea abilitatiilor pentru conducerea in deplina siguranta atat pentru ei cat si pentru ceilalti participanti la trafic. Auto Moto School este probabil singura scoala moto din Pitesti care se preocupa de formarea continua a cursantilor prin organizarea periodica de plimbari in grup, astfel incat proaspetii motociclisti se vor putea integra mai usor in lumea moto.

Detalii

Instructor auto

Instructor auto

Su0103ndulescu Alin | ARGES | Auto Transport

Scoala de soferi categoriile AM, A1, A2, A si B la care vei avea parte de pregatire teoretica si practica in conditii de maxima siguranta si profesionalism. Formarea cursantilor nu presupune doar obtinerea permisului de conducere astfel incat elevii vor trece prin probe speciale ce ajuta la deprinderea abilitatiilor pentru conducerea in deplina siguranta atat pentru ei cat si pentru ceilalti participanti la trafic.

Detalii

Școală de şoferi

Școală de şoferi

Sandulescu Alin | ARGES | Auto Transport

Scoala de soferi categoriile AM, A1, A2, A si B la care vei avea parte de pregatire teoretica si practica in conditii de maxima siguranta si profesionalism. Formarea cursantilor nu presupune doar obtinerea permisului de conducere astfel incat elevii vor trece prin probe speciale ce ajuta la deprinderea abilitatiilor pentru conducerea in deplina siguranta atat pentru ei cat si pentru ceilalti participanti la trafic. Vizitați site-ul nostru www.automotoschool.ro pentru mai multe detalii.

Detalii

Vrei sa contribui?

impartaseste-ne opiniile tale privind functionalitatea platformei! Intrebarile, ideile si feedback-ul tau conteaza pentru noi!

Trimite mesaj

NEWSLETTER SIGNUP

Vrei sa aflii primul despre o munca noua?

Datele dumneavoastra sunt folosite cu confidentialitate.
AUTENTIFICARE CREEAZA CONT NOU

Datele sunt folosite cu confidentialitate.

×
CONT NOU AI DEJA CONT?
Toate campurile sunt obligatorii, parola se genereaza automat.
Profilul si restul informatiilor se va adauga dupa acest pas.

prin inregistrare sunt de acord cu Termenii si conditiile

x
Ai uitat parola?
×

Go up

Adauga anunt
Pentru a adauga un anunt trebuie sa fii inregistrat!
 Adauga anunt cu profesia ta

 Adauga anunt cautare servicii
x
+