CADOUL DE 200.000 DE EURO FĂRĂ PLATA TAXELOR NOTARIALE ESTE REAL


Adaugat in data de: 2021-12-08 de catre aguillaume

aguillaume

BUCURESTI

MESTERI

CLICK AICI

TARIF: Negociabil
 
CONTACTEAZA
   Ia-ți timp să citești acest text lung, ți-ar putea schimba viața

CADOUL DE 200.000 DE EURO FĂRĂ PLATA TAXELOR NOTARIALE ESTE REAL.

Pe scurt, este vorba de Rosalia Mera Goyenechea cea mai bogată femeie din Spania cu o avere estimată la 6 miliarde de euro, din păcate a murit din 15 august 2013 doi copii (Sandra și Marcos).

El vrea să distribuie restul de 2 miliarde de euro către 10.000 de persoane selectate în prealabil pe rețelele de socializare, în locuri publice și centre de sănătate, inclusiv 200.000 de euro de persoană sub formă de ajutor umanitar.
Pentru a-i onora memoria, banca care deține averea Rosaliei Mera, în colaborare cu Fundația Paideia Galizia, a decis să deschidă dosarul și să îl transmită mai departe, conform dorinței Rosaliei.
Și pot să vă spun că ați fost aleși.

Pentru a deveni beneficiar, tot ce trebuie să faceți este să îi scrieți lui Me AGUILLAUME GUILLERMO, notarul responsabil de firmă, precizând motivațiile, proiectele și intenția de a utiliza cei 200.000 de euro.
Odată ce cererea dvs. a fost validată, trebuie doar să îndepliniți câteva condiții simple pentru a fi eligibil pentru această donație.

Email : aguillaumeg.guillermo@aol.com
Taguri: CADOUL DE 200.000 DE EURO
Vizualizat de 51 ori

Profesionisti similari :

Interioare exterioare

Interioare exterioare

Gelu Gelu | TULCEA | Mesteri

Gresie faianță parchet izolați sapă tencuiala clasică glet var tavane regips lambriu instalatie sanitare garduri fose montaj mobilă parchet etc

Detalii

Domneniul Acoperișuri, Mansardari, Acoperire Țiglă metalică BILKA,, Linda,, e.t.c Țiglă ceramică indiferent de Model.   Va rugam a citi tot anunțul  N

Domneniul Acoperișuri, Mansardari, Acoperire Țiglă metalică BILKA,, Linda,, e.t.c Țiglă ceramică indiferent de Model. Va rugam a citi tot anunțul Nu vă mai încurcaţi cu aşa-numiţi meşteri şi meseriaşi necunoscuţi, apelaţi cu toată încrederea la o echipă de specialişti, doar aşa veţi avea o lucrare de calitate şi veţi economisi banii preţioşi pentru o muncă făcută cu simţ de răspundere! Dacă aveți stricăciuni din cauza intemperiilor sau dacă acoperișul vechi necesită o renovare, echipa noastră vă stă la dispoziție după o evaluare completă a lucrării.   EXECUTAM ; Reparatii Acoperis, Montaj orice tip de invelitoare, Dulgherie-Realizare Acoperis Montaj Tigla metalica tip Lindab, Montaj Tigla Ceramica Montaj Tabla Cutata Montaj Parazapezi Montaj jgheaburi si burlane Mansardari Reparatii mansarde si terase Placari polistiren, Hidroizolatii acoperis

Detalii

Trimite mesaj:


Vrei sa contribui?

impartaseste-ne opiniile tale privind functionalitatea platformei! Intrebarile, ideile si feedback-ul tau conteaza pentru noi!

Trimite mesaj

NEWSLETTER SIGNUP

Vrei sa aflii primul despre o munca noua?

Datele dumneavoastra sunt folosite cu confidentialitate.
AUTENTIFICARE CREEAZA CONT NOU

Datele sunt folosite cu confidentialitate.

×
CONT NOU AI DEJA CONT?
Toate campurile sunt obligatorii, parola se genereaza automat.
Profilul si restul informatiilor se va adauga dupa acest pas.

prin inregistrare sunt de acord cu Termenii si conditiile

x
Ai uitat parola?
×

Go up

Adauga anunt
Pentru a adauga un anunt trebuie sa fii inregistrat!
 Adauga anunt cu profesia ta

 Adauga anunt cautare servicii
x
+