Mobilier gradina ( masute, scaune, gratare Bbq, foisoare)


Adaugat in data de: 2020-03-10 de catre Gigi Alexandrescu

Gigi Alexandrescu

ILFOV

CONSTRUCTIE

TARIF: Negociabil
 
CONTACTEAZA
   Vorbesc aceeași limbă cu clienții și ofer un nivel de servicii ridicat. Înainte de a deschide Digital 1.0, am petrecut 20 de ani producând și distribuind un brand de produse de larg consum care a fost vândut în sute de magazine și distribuitori din România. Mi-a plăcut atât de mult productia, încât în ​​2017 am decis să mă concentrez full time pe furnizarea serviciilor mele altor companii și creatori.
Taguri: mobila, producator, foisor, foisor lemn, gratar
Vizualizat de 104 ori

Profesionisti similari :

Reparatii Acoperisuri

Reparatii acoperisuri

Nicu Construct | BUCURESTI | Constructie

ACOPERIS- MONTAJ-REPARATII Executam si Reparam Acoperisuri! SERVICII PENTRU ACOPERISURI Va punem la dispozitie o gama completa pentru acoperisuri. Remedieri infiltratii Acoperis Consultatii la fata locului Constructii noi Izolatii acoperis Vopsire Acoperis Folie anticondens Saceac metalic Tigla metalica Jgheaburi Dulgherie astereala Capriori dulgherie Cariaj sipca Florar pazie lemn Colectoare filtre apa Elemente horn Bazie laterala Burlane Parazapezi Izolatie Carton.

Detalii

nsultanta tehnica achizitei imobile, cladiri, case, vile ap, spatii com, hale

ONSULTANTA TEHNICA LA CUMPARAREA DE IMOBILE Inginer diplomat, consultant tehnic cu experienta, specializat pe detectia viciilor de constructie pentru constructii civile (apartamente, case, vile etc) ofera consultanta tehnica cu ajutorul echipamentelor specifice pentru : - Veificarea proiectului si a documentatiei tehnice cu starea de fact a cladirii ( telemetrie volumetrica, planeitati elemente structural cu nivela laser de inalta performanta, calitatea betonului (deteminarea indicelui de reculi cu sclerometrul), pahometru pentru determinarea pozitiei si diametrul armaturii in structura etc. - Verificarea conformitatii structurale si a paramtrilor de functionare a instalatiilor ( electrice, sanitare, termice, climatizare) - Verificarea calitatii termosistemului si a tamplariei exterioare (cu ajutorul camerei termografice cu emiterea unui raprt tehnic de specialitate). - Verificarea calitatii parametrilor de confort (fonic, umiditate, luminozitate, calitatea aerului, etc.) - Verificarea calitatii solului si a aerului exterior imobilului - Investigarea nivelului de “fog electromagnetic” ( nivelul radiatiilor emise de antenele GSM, retelele de inalta tensiune, wi-fi etc.) cu aparate de ultima genetatie. Preturi pentru pachetul de baza : Case, vile – 300 lei Pentru pachetul full ( cuprinde tot ce s-a enumerate mai sus) valoarea este de doua ori valoarea pachetului de baza. Solicitati oferta detaliata cu continutul fiecarui pachet. Se pot solicita oferte personalizate cu determinarile care va intereseaza. Organizam seminarii tematice pentru insusirea notiunilor de baza pe care trebuie sa le aveti in momentrul in care doriti sa achizitionati o locuinta. Oferte speciale pentru agentiile imobiliare care doresc sa isi instruiasca agentii in domeniul calitatii in constructii.

Detalii

Trimite mesaj:


Vrei sa contribui?

impartaseste-ne opiniile tale privind functionalitatea platformei! Intrebarile, ideile si feedback-ul tau conteaza pentru noi!

Trimite mesaj

NEWSLETTER SIGNUP

Vrei sa aflii primul despre o munca noua?

Datele dumneavoastra sunt folosite cu confidentialitate.
AUTENTIFICARE CREEAZA CONT NOU

Datele sunt folosite cu confidentialitate.

×
CONT NOU AI DEJA CONT?
Toate campurile sunt obligatorii, parola se genereaza automat.
Profilul si restul informatiilor se va adauga dupa acest pas.

prin inregistrare sunt de acord cu Termenii si conditiile

x
Ai uitat parola?
×

Go up

Adauga anunt
Pentru a adauga un anunt trebuie sa fii inregistrat!
 Adauga anunt cu profesia ta

 Adauga anunt cautare servicii
x
+