Lucrari de constructii diverse, zugraveli, instalatii, amenajari interioare si exterioare


Adaugat in data de: 2019-07-02 de catre Bordea Sorin

Bordea Sorin

GALATI

MESTERI

TARIF: Negociabil
 
CONTACTEAZA
   Lucrari de constructii diverse: zidarie, zugraveli, pavaje, gresie, faianta,
restructurari apartamente, case, imobile, lucrari de instalatii, reparatii, inlocuiri, desfundari etc. Experienta 15 ani Italia.
Promptitudine, rapiditate, curatenie,finisaje de calitate.
Apelati cu incredere! Numai in zona Tecuci si imprejurimi.
Taguri: constructii, zugraveli, gresie, faianta, instalatii sanitare,finisaje, amenajari interioare, amenaja
Vizualizat de 93 ori

Profesionisti similari :

usi garaj de calitate cu telecomanda targoviste,moreni,gaesti,titu,fieni,racari,pucioasa

Sc Mercadoors lift srl targoviste-0720959626-producator de usi de garaj automate cu sau fara telecomanda ieftine la pret,produce vinde si monteaza in targoviste,titu,gaesti,moreni,fieni,racari si pucioasa urmatoarele produse:usi de garaj cu sistem de actionare automat cu telecomanda, usi de garaj cu deschidere manuala,usi garaj industriale, usi garaj rezidentiale, porti garaj, usi garaj sectionale, usi garaj izolate, usi garaj rulante pe tavan,usi garaj automate cu telecomanda,usi garaj cu motor electric,usi garaj culisante pe tavan,usi garaj rabatabile sau basculante,usi garaj pe comanda,usi garaj electrice.Usile de garaj pot fi montate pe orice suprafata(lemn,metal,beton,zidarie)la garaje auto la case vile sau la bloc precum si la hale industriale silozuri magazii ateliere service si spalatorii auto.Deschiderea si inchiderea usilor de garaj se face electric cu sistem de actionare automat +2 telecomenzi si/sau cu actionare manuala. Usa de garaj sectionala este realizata din panouri metalice izolate tip sandwich cu grosimea de 42mm.Usa de garaj cu sistem automat este prevazutea si cu un sistem de deblocare în cazul întreruperii curentului electric.Culori standard : usa garaj alba, usa garaj maro, usa garaj gri, alte culori pentru usa de garaj sunt cele de imitatie lemn care sunt mai scumpe: usa garaj stejar auriu, usa garaj stejar inchis, usa de garaj mahon, usa pentru garaj nuc,usi garaj venghe sau wenge. OPTIONAL: -usi pietonale incorporate in usa de garaj -geamuri incorporate in usa de garaj -panouri vitrate.Pentru toate asiguram livrarea, montajul, service in perioada de garantie si postgarantie, accesorii si piese de schimb.Pentru mai multe informatii si pentru o oferta de pret concreta contactati-ne: 0720969626 http://www.usagaraj.wgz.ro Sc mercadoors lift srl

Detalii

Execut Instalatii termice sanitare gaze si canalizare

Execut instalatii termice sanitare gaze si canalizare

Galatan Bogdan | BISTRITA NASAUD | Mesteri

Execut instalații de orice tip (canalizare alimentare cu apa , termice si gaze. Preturi rezonabile și negociabile la lucrări mai complexe. În instalațiile menționate mai sus mai intra, astfel: -montat centrala pe lemne și gaze -montat obiecte sanitare -montat panouri solare -montat puffer dif. dimensiuni -încălzite în pardosea cu automatizare -distribuție de apa -montat cabine de dus complexe -montat boilere pe lemne gaz și curent etc... Tot ce tine de instalatii. Menționez ca lucrările se pot executa pe orice tip de teava la cererea clientului . Ofer seriozitate, cer seriozitate. La cerere pot executa lucrări si in alte județe .

Detalii

Trimite mesaj:


Vrei sa contribui?

impartaseste-ne opiniile tale privind functionalitatea platformei! Intrebarile, ideile si feedback-ul tau conteaza pentru noi!

Trimite mesaj

NEWSLETTER SIGNUP

Vrei sa aflii primul despre o munca noua?

Datele dumneavoastra sunt folosite cu confidentialitate.
AUTENTIFICARE CREEAZA CONT NOU

Datele sunt folosite cu confidentialitate.

×
CONT NOU AI DEJA CONT?
Toate campurile sunt obligatorii, parola se genereaza automat.
Profilul si restul informatiilor se va adauga dupa acest pas.

prin inregistrare sunt de acord cu Termenii si conditiile

x
Ai uitat parola?
×

Go up

Adauga anunt
Pentru a adauga un anunt trebuie sa fii inregistrat!
 Adauga anunt cu profesia ta

 Adauga anunt cautare servicii
x
+