REPARATII SERVICE FELIATOARE


Adaugat in data de: 2016-02-12 de catre Meseriasul

Meseriasul

TIMIS

MESTERI

TARIF: Negociabil
 
CONTACTEAZA
   A APARUT O PROBLEMA SUNATI, O REZOLVAM IMPREUNA, ECONOMISITI TIMP SI BANI, NU LE CARATI LA ATELIER. TEHNICIAN AUTORIZAT DEPANARE ELECTROCASNICE, EXECUT IN TIMISOARA SI IMPREJURIMI, REPARATII FELIATOARE MEZELURI: REGLAJE, GRESAT, ASCUTIT DISCURI DE TAIERE, ORICE MODEL, ORICE MARIME, ORICE PROBLEMA. ASIGUR: PROFESIONALISM, PIESE DE SCHIMB, FACTURA, GARANTIE = 6 si 12 LUNI. TEL. 0356883448, 0741368730.
Taguri: Reparatii Service Feliatoare
Vizualizat de 3328 ori

Profesionisti similari :

Service bucatarii si echipamente de bucatarii brasov

Ai o problema la echipamentele din bucatarie? Specialistii nostri instruiti la cele mai de renume companii in domeniu, sunt gata sa-ti ofere solutii chiar de la primul telefon, de la distanta, indiferent daca sunteti din Bucuresti sau nu.. Cum va ajutam: - Cu raspunsuri prompte si interventii rapide in Brasov si in toata tara - Cu rezolvari rapide folosind baza de date de solutii testate si aplicate in situatii similare cu a ta. - Cu experienta unui intreg departament de service - Prin aplicarea de metode de prevenire a incidentelor, astefl incat sa scadem nevoia de srvice - Comercializam piese de schimb pentru utilajele din domeniul Ho.Re.CA., de la cele mai renumite firme din Italia. Echipamente bucatarie Utilaje fast-food Cuptoare Dotari pizzerie Echipamente covrigarie Utilaje patiserie Echipamente brutarie Vitrine si rafturi frigorifice Camere frigorifice Linii autoservire (self-service) Masini de spalat Masini de gheata Echipamente carmangerie Cuptoare covrigarie Masini de preparare Utilaje rotiserie Dulapuri frigorifice si congelatoare Grupuri motoare Echipamente catering

Detalii

Tuburi fantani

Tuburi fantani

Rupa Csaba | MURES | Mesteri

Execut sapat de fantani cu diferite dimensiuni de tuburi de beton adancim si curatin fantani mai vechi mai multe detali la tel 0754916613

Detalii

Trimite mesaj:


Vrei sa contribui?

impartaseste-ne opiniile tale privind functionalitatea platformei! Intrebarile, ideile si feedback-ul tau conteaza pentru noi!

Trimite mesaj

NEWSLETTER SIGNUP

Vrei sa aflii primul despre o munca noua?

Datele dumneavoastra sunt folosite cu confidentialitate.
AUTENTIFICARE CREEAZA CONT NOU

Datele sunt folosite cu confidentialitate.

×
CONT NOU AI DEJA CONT?
Toate campurile sunt obligatorii, parola se genereaza automat.
Profilul si restul informatiilor se va adauga dupa acest pas.

prin inregistrare sunt de acord cu Termenii si conditiile

x
Ai uitat parola?
×

Go up

Adauga anunt
Pentru a adauga un anunt trebuie sa fii inregistrat!
 Adauga anunt cu profesia ta

 Adauga anunt cautare servicii
x
+


Folosim cookies deoarece ne dorim sa iti oferim cea mai buna experienta online. Informatiile culese prin intermediul cookie-urilor sunt anonime, insa fara acestea, experienta ta online pe site-ul nostru ar fi semnificativ mai slaba. Mai multe informatii gasesti aici .